lauantai 3. joulukuuta 2016

TULI-Cocktail

Osallistuimme 02.12. TULI-Cocktail -tilaisuuteen. Tapahtuma oli Jyväskylän korkeakoulujen henkilöstölle ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitettu tilaisuus, jossa oli mahdollisuus päästä tutustumaan sekä ammattikorkeakoulun että yliopiston toteutuneisiin ja käynnissä oleviin kaupallistamis-caseihin sekä yrittäjyystarinoihin.
Tilaisuuden tarkoitus oli tarjota vastauksia mm. siihen, kuinka tutkimustuloksia ja ideoita kaupallistetaan sekä millaista tukea niihin on saatavilla, miten kaupallistaminen tukee normaalia päivätyötä, löytyykö kaupallistaja ulkopuolelta vai onko yrittäjyys hyvä vaihtoehto.
Paikalla oli noin kymmenkunta yritystä ja projektia, jotka auliisti kertoivat kokemuksistaan matkan varrelta. Valitettavasti Psyon Games oli joutunut jättäytymään pois tilaisuudesta, mutta selitys oli hyvä. Heille oli tullut äkillinen tapaaminen mahdollisen rahoittajan kanssa Slush-tapahtuman jälkimainingeissa.
Tilaisuus oli rento ja keskustelimme mm. pakohuonekokemuksia tarjoavan Mysteeri Experience Oy:n kanssa heidän kokemuksistaan sosiaalisen median käytöstä dialogissa asiakkaiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti